Yes! Je aanmelding is gelukt. Hier is de eerste video!

Je kunt hiernaast de eerste video alvast bekijken. Ook ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met daarin nogmaals de eerste video. Voor het geval je deze pagina per ongeluk wegklikt ;) Je kunt dus direct al aan de slag om je piekergedachten aan te pakken.

Ook ontvang je in de komende dagen nog 4 video's waarmee jij een start kunt maken om je gepieker de deur uit te doen. 


Maar klik nog niet weg...alleen via deze pagina kun je korting krijgen (zie verder op deze pagina). Alleen voor snelle beslissers. 

Pssst... alleen voor snelle beslissers

Ontdek nu de PiekerSTOP methode. Hiermee kun jij zelf je piekergedachten aanpakken om rust te ervaren zodat je je weer ontspannen en energiek kunt voelen. In deze training neem ik je stap voor stap mee zodat jij zelf je piekergedachten de deur uit kunt doen. Hoe fijn is het als jij merkt dat je minder piekert? En dat in maar een paar weken.


Als jij besluit om nu mee te doen met de uitgebreide training om zelf minder te piekeren kun je gebruik maken van een eenmalige korting. 

Alleen voor de snelle beslissers.
Als jij je inschrijft om direct te starten met de uitgebreide training krijg je nu 15% korting

en direct toegang.

Stap voor stap zelf je piekergedachten aanpakken?
Lees snel verder

Nieuwe Methode Onthult Een Ongewone Aanpak Waardoor Je Minder Zult Piekeren ZONDER Veel Tijd Kwijt Te Zijn

Terwijl je ook gaat genieten van Rust, Ontspanning en Meer energie

Beste Piekeraar, 


Rust in je hoofd zonder dat je controle verliest? JA!

Ontspannen voelen zonder dat je passief wordt? JA!

Meer energie zonder dat je je leven om moet gooien? JA!

Positief in het leven staan zonder dat je de realiteit verliest? JA!

Wat is het geheim?

Het is een methode die ik de 'PiekerSTOP Methode' noem.

Ik probeerde het zelf en raad het al mijn cliënten aan en het heeft gezorgd voor geweldige resultaten en nu wil ik het delen met jou! Als behandelaar in mijn praktijk zie ik veel mensen die piekeren. Maar ik zie ook dat mensen er succesvol vanaf kunnen komen doordat ze een aantal technieken toe leren passen.

Voeg je toe aan een groeiende groep mede (ex-)piekeraars die geheim van de PiekerSTOP Methode gebruiken om piekergedachten de deur uit te doen.

Een simpele, bewuste en effectieve manier om te stoppen met piekeren - Over elke situatie

Piekeren is vermoeiend. Steeds dezelfde terugkerende gedachten over de dingen waar je je zorgen om maakt. Of de keuzes die je hebt genomen.

Daar wil je vanaf. Maar wat je ook probeert, het lukt maar niet om van die vervelende piekergedachten af te komen. Het lijkt of ze zelfs erger worden als jij op allerlei manieren probeert om er vanaf te komen.

Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je piekergedachten af te komen. Ergens weet je wel dat het niet helpt om over een situatie te blijven piekeren...maar stop er maar eens mee. Dat kan lastig zijn als je niet precies weet hoe.

En als je het verkeerd aanpakt kan het inderdaad zijn dat je gedachten alleen maar erger worden in plaats van minder. Dit komt omdat je het tot nu toe op een niet- effectieve manier hebt aangepakt.

Met de 'PiekerSTOP Methode' kun je je piekergedachten eindelijk wél de deur uit doen en weer rust in je hoofd ervaren in slechts 20 minuten per dag.

Even voorstellen...

Hey! Het is Marlies hier.


Behandelaar in mijn eigen psychologenpraktijk en bij een huisartsenpraktijk.


Dagelijks zie ik veel problemen waar mensen mee rondlopen. Wat mij opvalt is dat het merendeel van de mensen die ik spreek piekert. En niet alleen mensen die bij mij komen piekeren, de meeste mensen piekeren. Herken jij dit? Pieker jij ook regelmatig?

Piekeren kan onderdeel zijn van een groter probleem zoals een angststoornis of depressie maar kan ook een losstaand probleem zijn waar mensen mee rondlopen...en vanaf willen. Maar dit lukt helaas niet.


null

Het piekeren lijkt alleen maar erger te worden

Over het algemeen is piekeren goed te behandelen...maar je moet wel weten hoe je dit effectief aan kunt pakken. 

Komt dit je bekend voor?

Ondertussen voel jij je: 

- Vermoeid

- Gespannen

- Somber 

- Angstig

Om nog maar te zwijgen over de psychische en lichamelijke klachten dat piekeren op de langere termijn kan veroorzaken...en je relaties.

Hoewel ik al flink wat boeken heb gelezen over piekeren ben ik er pas echt achter gekomen hoe piekeren werkt en hoe je er vanaf komt door de gesprekken die ik heb gehad met mensen in mijn praktijk. 

Mensen die piekeren hebben veel overeenkomsten. Veel onderwerpen waarover gepiekerd wordt komen overeen. Jij bent dus niet de enige als je piekert over geld, je baan, je gezondheid, of de gezondheid van je partner of kinderen.

En ook de manier waarop je van het piekeren af kunt komen komt overeen met de manier waarop anderen dat doen. Natuurlijk heb je jouw eigen voorkeur maar globaal zit er niet veel verschil in.

In 1 op 1 gesprekken kan ik natuurlijk maar een paar mensen helpen. Maar...online kan ik iedereen helpen. Vandaar dat ik deze training heb gemaakt. Zodat ook jij zelf je piekergedachten de deur uit kunt doen

In plaats van een vol hoofd

Ervaar je rust

In plaats van vermoeidheid

Ervaar je energie

In plaats van negatieve gedachten

Ervaar je weer blijdschap

In plaats van niet weten wat te doen

Ervaar je daadkracht

Het resultaat is meer rust, meer ontspanning, meer energie, meer blijdschap, meer van alles waar je op gehoopt had.

En dit alles begint al bij het aanpassen van maar aan paar dingen in je leven.

En je kunt het ook nog eens zelf. Zonder de hulp van een psycholoog. Concrete handvatten. 

Ik introduceer je: 

De PiekerSTOP Methode

'Het Stappenplan om je Piekergedachten De Deur Uit Te Doen'


In 5 modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je je piekergedachten de deur uit kunt doen. En ze daar kunt laten. 

Deze methode is nergens anders te volgen en alleen via deze pagina met korting te krijgen. Klik dus niet zomaar weg maar meld je even aan om gebruik je maken van deze korting.  Dat scheelt toch weer. Ik zie je daar!

Hieronder een overzicht van de vijf modules. 

De modules

Module 1: Je gedachten observeren

Inzicht in je piekergedrag en handvatten om je piekeren nu al aan te pakken.

Module 2: Anders denken

Je leert om op een constructieve manier na te denken over de dingen waar je over piekert. Je maakt een concreet stappenplan hoe jij je piekeren de deur uit kunt doen.

Module 3: Anders doen

Naast het aanleren van een andere denkwijze is het ook belangrijk dat je aan de slag gaat. Dingen anders doen, in de actie! Tijd om niet alleen je hoofd meer tot rust te brengen maar ook je lichaam.

Module 4: Anders leven

Hoe kun je de rest van je leven profiteren van wat je de afgelopen weken hebt geleerd? Technieken en kennis die je kunt toepassen wanneer je merkt dat piekeren weer binnensluipt.

Module 5: De STOP Techniek

De voorgaande modules heb je verschillende technieken en tools aangereikt gekregen. Met de STOP Techniek kun jij snel en direct je piekergedachten aanpakken.

Deze modules worden per week vrijgegeven, en we zijn (terwijl je dit leest) de modules aan het afmonteren en klaarmaken voor onze eerste klanten.

De eerste 4 modules zijn klaar, en ik ben enorm trots op de content, en weet dat dit jou enorm gaat helpen.

Doe nu mee voor een introductieprijs

Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor de introductieprijs.

Je merkt er NIKS van dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want elke week gaat er een nieuwe module open, en we zorgen er natuurlijk voor dat alles tijdig klaar is wanneer jij bij de laatste modules bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules klaar zijn en in de ledenomgeving staan, is het product officieel klaar en ga ik de prijs verhogen naar een marktconform prijs.

Ik ben nog een beetje aan het twijfelen maar het gaat waarschijnlijk rond de €297,- worden.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

 
Zelf heb ik meerdere cursussen en nascholingen aangeschaft over dit onderwerp die een stuk duurder zijn (€595,-), plus daarnaast mijn 4-jarige opleiding tot gedragswetenschapper aan de Rijksuniversiteit Groningen en een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie voor zelfs €5900,-.

Ik geef al mijn geleerde lessen en de informatie weg voor een fractie van de prijs die ik zelf afgelopen jaren betaald heb.

Om jou te helpen.

Want ik weet dat er veel mensen juist nu hulp nodig hebben vanwege de ervaren stress tegenwoordig.

Daarnaast krijg je van mij deze 5 bonussen die je DIRECT kunt gebruiken vanaf de eerste dag:

Werkboek

(t.w.v. 29.00 EUR)

Checklist

(t.w.v. 17.00 EUR)

Ontspanningsoefeningen

(t.w.v. 49.00 EUR)

Quickfixes

(t.w.v. 49.00 EUR)

Nachtelijk Gepieker

(t.w.v. 49.00 EUR)

De PiekerSTOP Methode

€ 199,-
€97,-

De PiekerSTOP methode

De volledige training maar dan met korting omdat jij een actienemer bent.

Meld je snel aan als jij liever gisteren dan vandaag je gepieker de deur uit wilt doen.

Niet goed? Als jij binnen 7 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent krijg je zonder gedoe je geld terug.