Stop met piekeren

Wil jij stoppen met piekeren?

Zelf je piekergedachten de deur uit doen

Piekeren helpt je geen steek verder...

de eerste stap op ermee te stoppen

Voor Iedereen Die Op Zoek Is Om Te Stoppen Met Piekeren

Nieuwe Methode Onthult Een Ongewone Aanpak Waardoor Je Minder Zult Piekeren ZONDER Veel Tijd Kwijt Te Zijn

Terwijl je ook gaat genieten van Rust, Ontspanning en Meer energie
Beste Piekeraar, 


Rust in je hoofd zonder dat je controle verliest? JA!

Ontspannen voelen zonder dat je passief wordt? JA!

Meer energie zonder dat je je leven om moet gooien? JA!

Positief in het leven staan zonder dat je de realiteit verliest? JA!

Wat is het geheim?

Het is een methode die ik de 'PiekerSTOP Methode' noem.

Ik probeerde het zelf en raadde het al mijn cliënten aan en het heeft gezorgd voor geweldige resultaten en nu wil ik het delen met jou! Als behandelaar in mijn praktijk zie ik veel mensen die piekeren. Maar ik zie ook dat mensen er succesvol vanaf kunnen komen door een aantal technieken toe te passen. 

Voeg je toe aan een groeiende groep mede (ex-)piekeraars die geheim van de PiekerSTOP Methode gebruiken om piekergedachten de deur uit te doen.


Een simpele, bewuste en effectieve manier om te stoppen met piekeren - Over elke situatie

Piekeren is vermoeiend. Steeds dezelfde terugkerende gedachten over de dingen waar je je zorgen om maakt. Of de keuzes die je hebt genomen. 

Daar wil je vanaf. Maar wat je ook probeert, het lukt maar niet om van die vervelende piekergedachten af te komen. Het lijkt of ze zelfs erger worden als jij op allerlei manieren probeert om er vanaf te komen. 

Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je piekergedachten af te komen. Ergens weet je wel dat het niet helpt om over een situatie te blijven piekeren...maar stop er maar eens mee. Dat kan lastig zijn als je niet precies weet hoe. 

En als je het verkeerd aanpakt kan het inderdaad zijn dat je gedachten alleen maar erger worden in plaats van minder. Dit komt omdat je het op een niet- effectieve manier aanpakt. 

Met de 'PiekerSTOP Methode' kun je je piekergedachten eindelijk wél de deur uit doen en weer rust in je hoofd ervaren in slechts 20 minuten per dag. 


Even Voorstellen...

Hey! Het is Marlies hier.


Behandelaar in mijn eigen psychologenpraktijk en bij een huisartsenpraktijk.


Dagelijks zie ik veel problemen waar mensen mee rondlopen. Wat mij opvalt is dat het merendeel van de mensen die ik spreek piekert. En niet alleen mensen die bij mij komen piekeren, de meeste mensen piekeren. Herken jij dit? Pieker jij ook regelmatig? 

Piekeren kan onderdeel zijn van een groter probleem zoals een angststoornis of depressie maar kan ook een losstaand probleem zijn waar mensen mee rondlopen...en vanaf willen. Maar dit lukt helaas niet. 

Het piekeren lijkt alleen maar erger te worden

Over het algemeen is piekeren goed te behandelen...maar je moet wel weten hoe je dit effectief aan kunt pakken. 

Komt dit je bekend voor?

Ondertussen voel jij je: 

- Vermoeid

- Gespannen

- Somber 

- Angstig

Om nog maar te zwijgen over de psychische en lichamelijke klachten dat piekeren op de langere termijn kan veroorzaken...en je relaties. 

Hoewel ik al flink wat boeken heb gelezen over piekeren ben ik er pas echt achter gekomen hoe piekeren werkt en hoe je er vanaf komt door de gesprekken die ik heb gehad met mensen in mijn praktijk. 

Mensen die piekeren hebben veel overeenkomsten. Veel onderwerpen waarover gepiekerd wordt komen overeen. Jij bent dus niet de enige als je piekert over geld, je baan, je gezondheid, of de gezondheid van je partner of kinderen. 

En ook de manier waarop je van het piekeren af kunt komen komt overeen met de manier waarop anderen dat doen. Natuurlijk heb je jouw eigen voorkeur maar globaal zit er niet veel verschil in. 

In 1 op 1 gesprekken kan ik natuurlijk maar een paar mensen helpen. Maar...online kan ik iedereen helpen. Vandaar dat ik deze training heb gemaakt. Zodat ook jij zelf je piekergedachten de deur uit kunt doen. 

In plaats van stress

ervaar je rust

In plaats van vermoeidheid

ervaar je energie

In plaats van angstige gedachten

ervaar je weer blijdschap

In plaats van niet weten wat te doen

ervaar je daadkracht

Het resultaat is meer rust, meer ontspanning, meer energie, meer blijdschap, meer van alles waar je op gehoopt had toen je nog een zorgeloos leven leidde. 

En dit alles begint al bij het aanpassen van maar aan paar dingen in je leven.

En je kunt het ook nog eens zelf. 

Ik introduceer je: 

De PiekerSTOP Methode

'Het Stappenplan om je Piekergedachten De Deur Uit Te Doen'

In 5 modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je je piekergedachten de deur uit kunt doen. En ze daar kunt laten. 

Hieronder een overzicht van de vijf modules. 

Module 1: Je gedachten observeren

Inzicht in je piekergedrag en handvatten om je piekeren nu al aan te pakken. 

Module 2: Anders denken

Je leert om op een constructieve manier na te denken over de dingen waar je over piekert. Je maakt een concreet stappenplan hoe jij je piekeren de deur uit kunt doen. 

Module 3: Anders doen

Naast het aanleren van een andere denkwijze is het ook belangrijk dat je aan de slag gaat. Dingen anders doen, in de actie! Tijd om niet alleen je hoofd meer tot rust te brengen maar ook je lichaam. 

Module 4: Anders leven

Hoe kun je de rest van je leven profiteren van wat je de afgelopen weken hebt geleerd? Technieken en kennis die je kunt toepassen wanneer je merkt dat piekeren weer binnensluipt. 

Module 5: De STOP Techniek

De voorgaande modules heb je verschillende technieken en tools aangereikt gekregen. Met de STOP Techniek kun jij snel en direct je piekergedachten aanpakken. 

Deze modules worden per week vrijgegeven, en we zijn (terwijl je dit leest) de modules aan het afmonteren en klaarmaken voor onze eerste klanten. 

De eerste 4 modules zijn klaar, en ik ben enorm trots op de content, en weer dat dit jou enorm gaat helpen. 

DOE NU MEE VOOR EEN INTRODUCTIEPRIJS

Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor de introductieprijs.

Je merkt er NIKS van dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want elke week gaat er een nieuwe module open, en we zorgen er natuurlijk voor dat alles tijdig klaar is wanneer jij bij de laatste modules bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules klaar zijn en in de ledenomgeving staan, is het product officieel klaar en ga ik de prijs verhogen naar een marktconform prijs.

Ik ben nog een beetje aan het twijfelen maar het gaat waarschijnlijk rond de €297,- worden.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

 
Zelf heb ik meerdere cursussen en nascholingen aangeschaft over dit onderwerp die een stuk duurder zijn (€595,-), plus daarnaast ook een opleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie voor zelfs €5900,-.

Ik geef al mijn geleerde lessen en de informatie weg voor een fractie van de prijs die ik zelf afgelopen jaren betaald heb.

Om jou te helpen.


Want ik weet dat er veel mensen juist nu hulp nodig hebben vanwege de ervaren stress tegenwoordig.

Daarnaast krijg je van mij deze 5 bonussen die je DIRECT kunt gebruiken vanaf de eerste dag:

Werkboek

(t.w.v. 29.00 EUR)

Checklist


(t.w.v. 17.00 EUR)

Ontspanningsoefeningen


(t.w.v. 49.00 EUR)

Quickfixes

(t.w.v. 49.00 EUR)

Nachtelijk Gepieker


(t.w.v. 49.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

PiekerSTOP Methode - 297.00 EUR

In 5 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je je gepieker de deur uit kunt doen. De training is 100% online zodat jij de training kunt kijken wanneer het jou uitkomt. En je kunt het ook nog eens zelf, zonder de hulp van een psycholoog in te schakelen. 

Werkboek - 29.00 EUR

Handige tool om te gebruiken naast de online training. De invulbladen geven structuur en houvast tijdens het volgen van de PiekerSTOP Methode. Je kunt de bladen uitprinten zo vaak je maar wilt. Met extra uitleg en informatie. 

Checklist - 17.00 EUR

Ben jij een echte piekeraar? Vul de checklist in om te ontdekken of jij een piekeraar bent. 

Ontspanningsoefeningen - 49 EUR

Zit je hoofd vol met piekergedachten? Niet alleen je hoofd, maar ook je lichaam heeft rust en ontspanning nodig. Verschillende oefeningen die bij jou passen en ervoor zorgen dat jij kunt ontspannen en minder piekergedachten hebt. 

Quickfixes - 49 EUR

Snelle manieren om direct te stoppen met piekeren. Soms heb je gewoon even een techniek nodig die ervoor zorgt dat je je gedachten even op iets anders kunt richten dan het gepieker. 

Nachtelijk Gepieker - 49 EUR

Als jij moeite hebt met in slaap vallen of 's nachts wakker wordt door piekergedachten dan is deze bonus voor jou. 

Totaal: 490.00 EUR


Nogmaals, ik hebt een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker...

...er staat geen prijs op een piekervrij leven. 

 null Wat zou het je waard zijn om je piekergedachten de deur uit te doen?

null Wat zou het je waard zijn om rust in je hoofd te ervaren en energie over te hebben voor leuke dingen?Ik heb ervaren dat het werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele stappen volgt die ik met je deel.

Zodra ik klaar ben met het monteren van alle modules, dan ga ik de volledige cursus aanbieden voor €199,- omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) is dan wat ik gevolgd heb aan cursusmateriaal op internet en boeken.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €97,-

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment, want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je ook een niet goed geld terug garantie.

In deze 7 dagen kun je een deel van de training volgen, en ga je zeker al resultaat zien met het verminderen van jouw piekergedachten.

Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur mij dan een mailtje en ik retourneer jouw investering in jezelf weer volledig terug.

Ik verwacht dat de laatste modules klaar zijn binnen 2 weken, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Dit programma is nergens anders te volgen, is gemaakt door mij, en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van minimaal 8 jaar praktijkervaring en een berg aan kennis via opleidingen, boeken en literatuurstudies.

Dus als jij wilt stoppen met piekeren, minder stress wilt, of je minder angstig wilt voelen…

Maar in plaats daarvan rust, energie of ontspanning en weer plezier wil ervaren, maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste video, of de 5 bonussen.

De PiekerSTOP Methode

€ 199,-
€ 97,-

De PiekerSTOP Methode

(eenmalige betaling)

Jij wil dit.

Rust in je hoofd en energie voor leuke dingen wachten op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina.

Dit was Marlies van de PiekerSTOP Methode, en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken met mijn manier om je gepieker de deur uit te doen.

PS: Nogmaals, wanneer je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen enkel risico. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik op de knoop hieronder, en ik spreek je in de eerste video.

€ 199,-
€ 97,-

(eenmalige betaling)

Mocht je interesse hebben, maar twijfel je?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft piekeren, waardoor je die stress en onrust blijft ervaren. En het wordt naar alle waarschijnlijkheid alleen nog maar erger.

Laat dat niet gebeuren.

€ 199,-
€ 97,-

(eenmalige betaling)

7 dagen niet goed geld terug garantie! Niet tevreden over de cursus? Dan krijg jij zonder gedoe je geld terug.